Første gang vi brukte AI genererte bilder i et kommersielt prosjekt var da vi jobbet med "Flagship". Gjennom "primitiv" bildegenerring bygget vi opp et helt grafisk univers på relativt kort tid.
Bruken av AI-generert grafikk i dette prosjektet ble en bevisst beslutning på tvers av teamet om å prøve å omfavne fremtiden innenfor generativt design. Bildene som ble skapt, var unike i den forstand at de kombinerte menneskelig kreativitet med maskinens uendelige kapasitet for variasjon og nyskapning.

Fra nysgjerrighet til kunnskap

Kan du hjelpe å skrive...

Takket være kunstig intelligens kan vi også raskt få ned utkast av relevant tekst for prosjektene vi jobber på. Denne metoden tillater oss å effektivisere skriveprosessen betydelig, og gir oss muligheten til å fokusere på finjustering og personlig tilpasning av tekstene for å oppnå best mulig resultat for våre kunder.

Dele kunnskapen videre

Ved å tilby kurs og rådgivning, ønsker vi å belyse AI's muligheter og hjelpe andre med å navigere i dette stadig voksende feltet. Vi ser dette som en mulighet for åpne opp for innovasjon og kreativitet, samtidig som vi demystifiserer AI og gjør det tilgjengelig for flere. Vårt mål er ikke bare å undervise i bruk av AI-verktøy, men også å inspirere til en ny måte å tenke på, der teknologi og kreativitet møtes for å skape noe virkelig unikt og verdifullt.
Alkemist & AI, kort oppsummert
Designassistent
Skrivepartner
Det å bruke AI til å generere bilder (og korte videoer) har tilnærmet erstattet stock photos for vår del. Nå kan vi generer relevante bilder som ser realistiske ut og som er unike for hver enkelt kunde.
Takket være de nye språkmodellene kan vi i stor grad gå bort ifra placeholder tekst og i stedet generere relevant tekst som et godt utgangspunkt for å hjelpe kundene på vei til ferdig tekst.
Internt verktøy
AI gjort oss i stand til å utforske nye kreative veier, samtidig som det har effektivisert rutinemessige oppgaver for oss som en liten bedrift. AI har rett å slett vært med på å endre hvordan vi jobber.
AI-genererte bilder

Vil du lære mer om AI?

Mer AI-relatert innhold
Vårt grunnleggende AI-kurs gir deg en solid base til å forstå kunstig intelligens.
Rådgivning
Har du allerede begynt din reise innen AI, men møtt noen utfordringer? Ta kontakt.
Midjourney Master
Generer realistiske bilder til kampanjer, moodboards, interiørdesign og mer.