Fremtidens plattform for markedsføring og salg av bolig

Hvordan vi hjalp Marketer skape

Marketer Technologies

Kunde

UI/UX Design, Prototyper, digital annonsering m.m.

Levering
Nettside
Vi har vært med på Marketers utrolige reise fra en liten startup til et internasjonalt selskap med flere ansatte og millioner i omsetning. Vi har levert komplett UI/UX design av plattformen deres, flere prototyper på apps og utallige digitale annonsekampanjer.

Marketer's plattform leverer unik funksjonalitet så det meste av grafikk måtte bygges opp fra bunnen av. Vi fikk skisser levert fra marketer på hva som måtte være med og jobbet tett sammen med dem for å finne den beste brukerreisen.

En god brukeropplevelse
Fokuset var hele tiden å finne måter å forenkle designet uten at det gikk på bekostning av funksjonalitet. Hele systemet ble tegnet opp i sketch og prototypet for tilbakemeldinger. Når designet ble godkjent jobbet vi med utviklerne for å ta det fra prototype til ferdig produkt.

Intuitivt design
Simultant som vi designet plattformen har vi også produsert og levert annonser og grafikk og nettsider til utallige boligprosjekter for Marketer. Annonsene ble skreddersydd forskjellige målgrupper og lenket opp til målgruppespesifikke landingssider.

Skreddersydde kampanjer

Vil du jobbe med oss?