ny nettside, grafisk design, Alchemist, Alkymist, Alkemist, Oslo, Norway, Norge, design studio, logo, identitet, markedsføring
ny nettside, grafisk design, Alkemist, Oslo, Norway, Norge, design studio, logo, identitet,

Byverkstedet

Client
Website
Website, branding
Delivery
Hvordan vi hjalp Byverkstedet gjøre byen mer inkluderende.
Byverkstedet er et kollektiv som arbeider med stedsutvikling gjennom medvirkning, samskaping, design, håndverk og arkitektur. Vi fikk oppgaven å lage en nettside som skulle formidle dette. De hadde allerede en ny logo og nydelige bilder tatt av Oda som la et godt grunnlag for videre arbeid av oss. Sammen med Jinn og alle andre fra Byverkstedet, ble vi enige at det viktigste å kommunisere på nettsiden er at de er mennesker som skaper byer.

mennesker = byer
Making a website starts with some sketches
We decided on two typefaces
Vi ønsket å holde typografien enkel og ren, men likevel morsom og lekende. #1 - Orkney var perfekt for jobben. Detaljene i skrifttypen, spesielt bokstaven 'w', 'k' og 'y', er lekne og moderne. Orkney brukes i fet skrift i alle overskriftene. Vi parret Orkney med #2- Futura PT. Den brukes til alt av brødtekst. Futura er en klassiker hos oss med mange bruksområder.

Orkney + Futura Pt = <3
Å arbeide med Alkemist på våre nettsider har vært en sann glede. Profesjonelt samarbeid, godt håndverk og god service gjør at vi gjerne bruker Alkemist igjen.
Jinn Jansen
Daglig leder, Byverkstedet

Need a new look?

Creating digital experiences and building brands. One design at a time.