På utkikk etter ny nettside?

Vi hjelper deg med digital tilstedeværelse. Effektivt, rimelig og enkelt.

En god nettside er kanskje en av de viktigste investeringene for en bedrift i dag. Nettsiden er bedriftens ansikt ut mot verden. Det er ofte kundens første møte med din virksomhet. En nettside trenger ikke å være komplisert. Faktisk så anbefaler vi å holde den så enkel som overhodet mulig. Det enkle er ofte det beste, også på nett.
Skreddersydd
Enkel i bruk
Responsiv
Finn et klart budskap
For at vi skal kunne presentere bedriften på rett måte må vi vite hva dere ønsker å formidle. Vi kan bistå med både tekst og innholdsproduksjon, men vi må vite hva dere driver med og hvordan dere ønsker å fremstå. Jo enklere jo bedre.
01
Kartlegg dine digitale behov
Mange tror gjerne at de trenger en omfattende nettside med en drøss undersider, men for å maksimere salg og konvertering er det ofte mer hensiktsmessig å holde det enkelt og direkte. Skriv ned deres behov for en nettside så hjelper vi dere å kutte bort det overflødige å fokusere på det viktigste.
02
Ikke vær avhengig av oss
Mange byråer lager flotte nettsider, men om alle små endringer og oppdateringer i fremtiden er avhengig av en designer blir det fort veldig dyrt. Vi bygger opp nettsiden deres på en plattform som er lett å oppdatere på egenhånd, men er selvfølgelig behjelpelig om det er endringer som må gjøres og trenger hjelp.
03
Hva sier kundene våre?
Interessert?
Fyll ut skjemaet for et uforpliktende tilbud. Videre tar vi kontakt for å kartlegger deres behov og ønsker.
Navn
Epost
Telefonnummer
Kommentarer