Vi visualiserer
fremtidens |

Med 3D Bilder, animasjoner og interaktive løsninger skreddersydd til ditt prosjekt.

Siden oppstarten i 2013 har vi levert og arbeidet med over 2,500 bolig, næring og fritidsprosjekter for eiendomsutviklere i hele Skandinavia, USA og andre europeiske markeder.

Med 3D, web og spillteknologi utvikler vi løsninger for visualisering av fremtidens eiendom

Velg kategori for å se galleri
Utvalgte prosjekter
Perfekt for å skape litt ekstra liv på prosjektsidene eller generere nye klikk på neste kampanje. Optimalisert for annonsering i sosiale medier og digitale annonser.
Animert 3D

Levende bilder som skaper engasjement og interesse

Produkter
En digital 3D modell av ditt prosjekt er et helt unikt verktøy til bruk i planlegging, søknadsprosesser, digitale visninger og som salgsverktøy med boligvelger.
Interaktiv 3D

Utforsk prosjektet ditt digitalt på en ny måte

Produkter
Vi har lang erfaring med å tilpasse virkelighetsnære 3D bilder av prosjektet, i henhold til underlag fra arkitekt, leveransebeskrivelse og ønsket målgruppe.
3D Bilder

Fotorealisme som inspirerer og engasjerer

Produkter
Simen Vedvik Evensen
Snøhetta Oslo AS
"3D Estate har gjennom visualisering av forskjellige prosjekter for Snøhetta vist at de har en meget god evne til å leve seg inn i prosjektets egenart og samtidig produsere gode visualiseringer på effektivt vis."
Tom Myrseth
Salg og Markedsdirektør konsern i Merkantilbygg
"Den digitale 3D modellen som ble laget av vårt siste prosjekt Spro Havn, har vist seg å være et veldig verdifullt verktøy både for effektivisering av salg og prising av prosjektet."
Fredrik Sommerfeldt
Head of Malling & Co Markets AS
"Malling & Co skal være ledende i alt vi gjør og da trenger vi fremoverlente og fleksible partnere. At 3D Estate leverer topp kvalitet på korte frister er helt avgjørende for vårt samarbeid og vi er veldig fornøyd med oppfølging og prosess."