Frnakemist Products

Epitaf

Et lite minnesmerke for falne bestevenner.

Da vi mistet vår forrige hund Verner ble verden plutselig veldig grå og trist. Han etterlot seg et dypt savn og vill alltid bli husket og elsket. I tiden som fulgte hans bortgang prøvde vi finne noe symbolsk for å ære hans minne og kom etterhvert opp med disse minnemerkene.

De er kuttet ut av et nydelig stykke mahogany som blir lasergravert med god presisjon. Deretter blir treverket pusset og oljet for å få frem det nydelige lysspillet i treverket. Størrelsen er ca. 4.3cm x 6.3cm(små forskjeller kan forekomme).

Vi produserer dem i to varianter. En med gravering på to sider(tekst på en side, silhouette på andre) som er et fint symbol og ha i bokhyllen eller på skrivebordet. Og en annen variant med gravering på kun en side, med opphengshulll for å henge opp på en vegg, et tre eller et spesielt sted du forbinder med din tapte bestevenn.

Vi kan gravere den teksten du ønsker, menn er naturlig nok begrenset av størrelsen på treverket. Se eksempel på tekst under eller se bildene for inspirasjon.

Til minne om

"Navn på hund"

Fødselsår - Dødsår

*Om du ønsker silhouette av hunden din gravert må du sende en mail å utdype hva du ønsker. Vi har noen raser liggende i vektorisert format klare til gravering, men kan ikke garantere at alle raser vil være tilgjengelig.
599 kr